Att äga en motorcykel innebär en otrolig frihetskänsla, men även ett ansvar. För att du ska kunna njuta av hojen så mycket som möjligt under våren och sommaren gäller det att förbereda. När du har förberett både motorcykeln och dig själv ordentligt blir åkturerna säkra och underbara och något att minnas i vintermörkret.

Så se till att du ger din motorcykel den kärlek som den behöver och att du har rätt utrustning. Sedan är det bara att plocka ut motorcykeln och känna den otroliga frihetskänslan du får när du kör.

Handla rätt prylar online

Det ska vara enkelt, snabbt och billigt att få tag på rätt prylar till dig och din hoj. För att göra det så enkelt som möjligt kan du välja att handla de delar och tillbehör du behöver online. På så sätt slipper du åka runt till massa olika butiker för att hitta det du behöver.

Oavsett om du bara behöver något filter och lite olja, en ny hjälm eller annan skyddsutrustning så hittar du det lätt på nätet på sidor som till exempel Customhoj. Kolla in där och hitta de delar och tillbehör du behöver, så att du kan njuta maximalt av motorcykeln under säsongen.