När du mekar i garaget ofta kan det lätt bli att dina verktyg slits och dina skruvar tar slut. Därför är det viktigt att du har ett kontinuerligt underhåll av dina verktyg men också fyller på med skruvar och dylikt.

Idag behöver du inte längre åka till järnhandeln för att handla verktyg eller skruv. Beställ hem via nätet för att slippa behöva åka till en butik och bära tungt.

Ha alltid skruv och plugg

Först och främst kan du aldrig ha för mycket skruvar eller pluggar hemma i ditt garage. Oavsett om du tar fram borren när det är dags för att borra i betongväggarna eller i något robust material på bilen är det viktigt att ha rätt saker. Om du äger en slagborr är det givet att alltid ha pluggar redo för din vägg. Vare sig du ska sätta upp en hylla i garaget eller om du behöver borra i något fordon.

Steget före

Sist men inte minst är det alltid bra att ha skruvar, muttrar och spik i garaget. Du vet aldrig när du behöver det. Det allra värsta är att påbörja ett projekt för att sedan inte kunna avsluta det för att det inte finns tillräckligt med spik eller skruv.